Theo Nordenskjöld

Jag ser på arkitektens roll som mycket bredare än den ofta är i Sverige. Jag älskar att formge i stort och smått, att arbeta med de stora ytorna men också att ge mig in i de minsta detaljerna. Jag har en mångsidig kompetens och ett brett kontaktnät för alla former av design och produktion.

Jag har varit med i koncept, planering, visualisering och projektering av ett flertal hotell, fler än 30 restauranger och nattklubbar, över ett dussin kommersiella ytor och kontor och flera privata bostäder. I majoriteten av de projekt jag deltagit i har jag agerat ensam arkitekt. I många av dessa fall har jag ritat och producerat i alla tänkbara skalor, från torg- och kvartersplanlösning till egendesignade beslag, skålar och stolar.

Jag tror på öppenhet, transparens och kommunikation. Jag tycker att de roligaste och mest framgångsrika projekten är de där mina kunder känner sig delaktiga i formgivningen. Jag gillar att löpande kunna visa för mina kunder vad det är de kan förvänta sig och hur projektet utvecklas.

Hör gärna av dig så kan vi se hur jag kan hjälpa just dig!

#0733-010217
theo@narkitekt.se